Jongste jeugd Hockey/Voetbal
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 

Jongste jeugd Hockey/Voetbal

Hockey/Voetbal (G-Jeugd, 5 jaar en F-Jeugd, 6 jaar)

Bij Push kan er in de G-Jeugd en F-Jeugd een combinatie van hockey en voetbal gespeeld worden. De 5-jarigen worden de Dino’s genoemd en spelen één keer per week op woensdagmiddag een half uur voetbal en een half uur hockey achter elkaar. De 6-jarigen, die Puppen Hockey-Voetbal genoemd worden, krijgen op woensdagmiddag training met een sterke focus op voetbal en, indien gewenst, volledige hockeytraining op zaterdagochtend (samen met de jongensgroep van Puppen Hockey). De 6-jarigen trainen in dat geval dus twee keer per week.
Tijdens de trainingen worden de basisvaardigheden van hockey en voetbal aangeboden. Er wordt veel vanuit de spelvormen gewerkt. Spelenderwijs maken de kinderen (veelal jongens) kennis met beide sporten die elkaar positief beïnvloeden. Zij beleven veel plezier aan deze afwisseling.

Heeft uw kind interesse om mee te doen? Neemt u dan contact op met Marian Kruis.