Senioren dames
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 

Senioren dames

De Senioren zijn onderverdeeld in Jong Senioren (18 t/m 23 jaar), Senioren (>18 jaar en geboren na 1-10-1996), Veteranen (v. >30 jaar), Veteranen (m. > 35 jaar), en Trimhockey (>18 jaar).

Trimhockey is voor jong (> 18 jaar) en oud, is gemengd qua niveau, geslacht en leeftijd en kent een recreatieve wedstrijdgroep (zonder trainers). Trimhockeyers spelen onderlinge wedstrijdjes en nemen deel aan hockeytoernooien voor trimhockeyers. Trimleden zijn niet gerechtigd om aan competitiewedstrijden mee te doen.

Voor de senioren (m/v > 18 jaar) is er op maandagavond een recreatieve beginnersgroep met training en begeleiding van hockeyers uit Heren 2. De beginners hebben geen trimhockey-lidmaatschap, maar zijn trainend lid totdat zij ook willen deelnemen aan competitiewedstrijden. Vanaf dat moment moet het lidmaatschap worden omgezet naar de vorm voor spelende leden. Pas na omzetting door de ledenadministratie is hij/zij gerechtigd om mee te doen aan competitiewedstrijden.

N.B. Wanneer de trainende leden willen doorstromen naar Trimhockey, zijn zij nog steeds niet gerechtigd om aan competitiewedstrijden te spelen.