Jongste jeugd Hockey/Voetbal
Images_Header1.png Images_Header10.png Images_Header11.png Images_Header12.png Images_Header13.png Images_Header14.png Images_Header15.png Images_Header16.png Images_Header17.png Images_Header19.png Images_Header20.png Images_Header21.png Images_Header22.png Images_Header23.png Images_Header24.png Images_Header25.png Images_Header26.png Images_Header27.png Images_Header31.png Images_Header34.png Images_Header35.png Images_Header36.png Images_Header4.png Images_Header6.png
 

Jongste jeugd Hockey/Voetbal

Hockey/Voetbal (G-Jeugd, 5 jaar en F-Jeugd, 6 jaar)

Bij Push kan er in de G-Jeugd en F-Jeugd een combinatie van hockey en voetbal gespeeld worden. De 5-jarigen worden de Dino’s genoemd en spelen één keer per week op woensdagmiddag een half uur voetbal en een half uur hockey achter elkaar. De 6-jarigen, die Puppen Hockey-Voetbal genoemd worden, krijgen op woensdagmiddag training met een sterke focus op voetbal en, indien gewenst, volledige hockeytraining op zaterdagochtend (samen met de jongensgroep van Puppen Hockey). De 6-jarigen trainen in dat geval dus twee keer per week.
Tijdens de trainingen worden de basisvaardigheden van hockey en voetbal aangeboden. Er wordt veel vanuit de spelvormen gewerkt. Spelenderwijs maken de kinderen (veelal jongens) kennis met beide sporten die elkaar positief beïnvloeden. Zij beleven veel plezier aan deze afwisseling.

Heeft uw kind interesse om mee te doen? Neemt u dan contact op met Marian Kruis.