Beginnerstraining senioren
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 

Beginnerstraining senioren

Heeft u nog nooit gehockeyd, maar zou u graag het hockeyspel willen leren? Dat kan! Bij Push kunt u op maandagavond van 20.30 – 22.00u trainen in de recreatieve trainingsgroep voor beginners. Deze beginnersgroep bestaat uit enthousiaste dames en heren van verschillende leeftijden.

Bij de beginnerstraining voor senioren leert u de basisvaardigheden onder de knie te krijgen door diverse oefencircuits uit te voeren en door aan het eind van elke training een korte wedstrijd binnen de eigen groep te spelen. De training wordt gegeven door ervaren trainers die zelf in Heren 2 spelen.

Wanneer u zich opgeeft voor de beginnerstraining senioren, dan wordt u een zogenoemd "trainend seniorenlid” bij Push. Dit betekent dat u alleen traint en niet deelneemt aan competitiewedstrijden (alleen spelende leden zijn gerechtigd om hieraan deel te nemen).

Heeft u vragen en/of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met de Dames TC