Zaalhockey senioren
Images_Header1.png Images_Header10.png Images_Header11.png Images_Header12.png Images_Header13.png Images_Header14.png Images_Header15.png Images_Header16.png Images_Header17.png Images_Header19.png Images_Header20.png Images_Header21.png Images_Header22.png Images_Header23.png Images_Header24.png Images_Header25.png Images_Header26.png Images_Header27.png Images_Header31.png Images_Header34.png Images_Header35.png Images_Header36.png Images_Header4.png Images_Header6.png
 

Zaalhockey senioren

Wanneer de winterstop begint, kunnen hockeyspelers vanaf de 8-tallen verder hockeyen in de zaal. Zaalhockey wordt gespeeld in de maanden december, januari en februari en is een andere tak van sport dan veldhockey. Zo wordt er met een speciale zaalhockeystick gespeeld en wordt het speelveld afgebakend met zaalhockey-balken. De belangrijkste verschillen tussen veld- en zaalhockey zijn hier te vinden.

Bij Push is er zaalhockey mogelijk voor de top- en breedtelijn. Vanaf de 8-tallen (E-jeugd) wordt voor het eerst kennis gemaakt met zaalhockey; nadat zij zich vooraf hebben aangemeld, kunnen zij ’s winters zaalhockeytrainingen volgen. De wintertraining wordt afgesloten met een zaalhockeytoernooi. Afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen bij de KNHB Zaalhockeycompetitie, schrijft Push een aantal 8-tal teams in voor deze competitie.

Update Coördinator Zaalhockey (september 2014):
Voor zowel de top- als breedtelijn geldt, dat de opgave qua teams nu is gedaan. De voorlopige poule-indeling komt rond 1 oktober 2014, het wedstrijdprogramma rond half november.