Push Business Club
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 

Push Business Club

Op 1 september 2000 is de Push Business Club met haar eerste 10 leden van start gegaan. Van begin af aan mogen we stellen dat deze businessclub een groot succes is. Dit wordt bereikt door een enthousiast en ambitieus bestuur dat vanaf begin af aan de doelstellingen voor de betrokken partijen, de leden van de Push Business Club en de Bredase Hockey Vereniging Push hoog in het vaandel heeft staan.

Het bestuur van de Push Business Club bestaat uit:

Toon Ligtenberg (voorzitter)
Sjoerd Tilman
Hanneke Theuws
Marcel Nederveen
Chantal Hermes

Wat is Push Business Club
De inkomsten uit contributie van de leden van de PBC leveren een belangrijke, financiële bijdrage aan het kunnen spelen van tophockey binnen de Bredase Hockey vereniging Push. Tegelijkertijd hebben de meer dan 80 leden tijdens de zeer druk bezochte, originele en zeer gezellige bijeenkomsten prima kansen tot het benutten van de zakelijke contacten. De Push Business Club organiseert jaarlijks 4 tot 6 netwerkbijeenkomsten op diverse locaties. Tevens geven zij het ‘smoelenboek’ uit met daarin alle bedrijfsgegevens van de PBC-leden. Dit handige naslagwerk is tegelijkertijd de mogelijkheid tot het opstarten van een zakelijk traject. Tenslotte streeft de PBC haar twee doelen na.

Contactgegevens Push Business Club