backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
De Volvo Clubbonus; het perfecte rijden voor u, de bonus voor Push!
20-8-2018 | 
HET PERFECTE RIJDEN IS VOOR U, DE BONUS VOOR PUSH !Geacht Push-lid of ouder van een Push-lid,

Volvo heeft een aantrekkelijke actie voor U!!. Een Clubbonusactie die rechtstreeks ten goede komt aan onze clubkas!

De actie loopt via Volvo-dealer Autobedrijf Bluekens die onze club een warm hart toedraagt. Wat houdt de Clubbonus in? In het kort komt het erop neer dat elk clublid (of ouder van een jeugdlid) dat bij ‘onze dealer’ een nieuwe Volvo koopt of least, ervoor zorgt dat er een bedrag van € 1.000 in onze clubkas wordt gestort!

Dit bedrag wordt door de importeur betaald en gaat dus niet ten koste van een eventuele dealerkorting of inruilprijs. Wij als club zouden het natuurlijk fijn vinden als u aan Volvo denkt bij het aanschaffen van een nieuwe auto. Gelukkig heeft u nog even de tijd want de Volvo Clubbonusactie loopt door tot en met 31 december 2019.

Om de hockeysport te ondersteunen doet Volvo meer dan de Volvo Clubbonusactie van € 1.000 per Volvo. Zo werken we nauw samen met wereldtoppers, Naomi van As en Billy Bakker als Volvo ambassadeurs. Zij, of andere hockey-internationals kunnen soms worden ingezet voor clinics. Op www.volvodrivingdutchhockey.nl vindt u meer Volvo-hockey informatie.

Vergeet tijdens het gesprek bij Autobedrijf Bluekens niet te vermelden dat u (of uw kind!) lid bent (of is) van onze club en u graag gebruik maakt van de Clubbonus. Op naar een parkeerplaats vol met Volvo’s!

Uiteraard heeft de Volvo Clubbonus geen negatief effect op de eventuele korting of inruilprijs bij aanschaf of leasen van een nieuwe Volvo. Combineer een scherp voorstel met een bijzondere donatie in de clubkas en profiteer dubbel!