Images_Header1.png Images_Header12.png Images_Header17.png Images_Header11.png Images_Header4.png Images_Header6.png Images_Header19.png Images_Header23.png Images_Header16.png Images_Header36.png Images_Header26.png Images_Header35.png Images_Header24.png Images_Header20.png Images_Header31.png Images_Header15.png Images_Header13.png Images_Header25.png Images_Header27.png Images_Header14.png Images_Header10.png Images_Header22.png Images_Header21.png Images_Header34.png
Mijn team
Jongste jeugd
Junioren
Senioren
Facebook Twitter LinkedIn Youtube iOS Android

Hockey Republic en Push nu ook formeel partners

Nieuwsafbeelding
5-10-2017  | 

 

Net voor aanvang van het seizoen kondigden we het al aan; vanaf dit seizoen is Hockey Republic de exclusieve leverancier van de hockeyspullen van en voor BHV Push. Afgelopen week hebben Michael de Rooij en Remt Melles, respectievelijk voorzitter van BHV Push en eigenaar van Hockey Republic, de afspraken daarover ook met hun handtekening geformaliseerd. Het contract voorziet in een partnerschap voor de komende vijf seizoenen.

 

Voordelen voor Push-leden
Een belangrijk onderdeel van het partnerschap betreft de sponsoring van onze spelers van Dames 1 en Heren 1 door Hockey Republic. Zij worden door Hockey Republic voorzien van materialen in de vorm van onder andere schoenen en sticks. Ook de overige leden zullen echter kunnen profiteren van deze samenwerking. Zo zal ieder spelend lid jaarlijks een kortingsvoucher op naam in zijn/haar mailbox vinden. Daarmee kan in de winkel van Hockey Republic Breda voor € 10,- aan winkelwaarde aangeschaft worden. Let wel: de voucher is op naam en is éénmaal te gebruiken. Daarnaast zullen er regelmatig andere speciale aanbiedingen vanuit Hockey Republic aan Push-leden aangeboden worden. Een standaard aanbod geldt ook voor teams die als team een bestelling plaatsen bij Hockey Republic. In dat geval wordt namelijk een korting van 20% op de winkelwaarde toegekend. Let wel: dit geldt alleen bij aanschaf als team, bijvoorbeeld voor trainingspakken of na-de-wedstrijd shirts voor je team!

 

Meer over Hockey Republic

Waarschijnlijk kent iedere hockeyer in en rond Breda de winkel van Hockey Republic in het Ginneken. Dat is ook één van de redenen dat Push juist voor déze hockeyspeciaalzaak heeft gekozen als exclusieve ‘supplier’. Het uitgebreide assortiment van sticks, schoenen en accessoires die in de winkel aangeboden worden, biedt voordelen voor leden van Push. Daarnaast geeft het feit dat er in Nederland inmiddels alweer vijf vestigingen van Hockey Republic zijn veel vertrouwen in de continuïteit voor de toekomst en in de professionaliteit van de mensen in en achter Hockey Republic. Voor meer informatie over Hockey Republic kijk je op hun mooie  website: www.hockeyrepublic.nl.

 

Velen hebben de weg al gevonden naar de Raadhuisstraat 10in het Ginneken. We nodigen jullie ook van harte uit dat vooral te blijven doen. Storemanager Pjotr Wilten ([email protected])

en zijn team staan klaar voor een persoonlijk advies en goede service!