Images_Header35.png Images_Header24.png Images_Header36.png Images_Header11.png Images_Header14.png Images_Header20.png Images_Header16.png Images_Header12.png Images_Header34.png Images_Header6.png Images_Header23.png Images_Header26.png Images_Header15.png Images_Header27.png Images_Header4.png Images_Header17.png Images_Header13.png Images_Header19.png Images_Header22.png Images_Header1.png Images_Header21.png Images_Header10.png Images_Header25.png Images_Header31.png
niets gevonden
Mijn team
Jongste jeugd
Junioren
Senioren
Facebook Twitter LinkedIn Youtube iOS Android

Champions Trophy 2018 in Breda

5-12-2017  | 

Zet in je agenda! Van 23 juni tot 1 juli 2018 komen ’s werelds beste heren hockeyteams naar Breda voor de Champions Trophy. Een van de grootste internationale sportevenementen waar iedere dag 10.000 bezoekers genieten van tophockey. Het evenement vindt plaats op de locaties van hockeyclub BH&BC Breda en atletiekvereniging AV Sprint. Na 40 jaar wordt dit de allerlaatste Champions Trophy. Extra bijzonder dat dit in Breda plaatsvindt.

 

Samen met de vier andereBredase hockeyverenigingen, de gemeente Breda, de provincie Noord-Brabant en het lokale bedrijfsleven hebben we ons sterk gemaakt om de Champions Trophy naar Breda te halen. Een dergelijk groot sportevenement past in de ambities van Breda. Met elkaar gaan we de sporters, (inter)nationale supporters, leden van onze clubs en inwoners van Breda een fantastische week bezorgen en zetten we de gastvrijheid van Breda op de internationale kaart! Paul de Beer, wethouder sport Gemeente Breda: "Ik ben ongelooflijk trots dat we dit internationale tophockey-event in Breda organiseren. Het geeft een enorme boost aan zowel de (hockey)sport in onze stad als aan de aantrekkingskracht van Breda. Samen met de vijf hockeyverenigingen en verschillende andere organisaties gaan we van de Champions Trophy 2018 een groot succes maken”


Onder het motto ’Breda brengt het samen’ organiseren de hockeyclubs en de gemeenteactiviteiten. Aantrekkelijke events, laagdrempelig, met aandacht voor sportiviteit en respect. Denk aan street hockey, sportevents voor mensen met een beperking en Hockey Koningsspelen voor basisscholen. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen via de website van onze club. En wil je zelf je steentje bijdragen? Houd dan de oproep voor vrijwilligers in de gaten!