Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Belangrijke informatie voor ouders van drie-, zes- en achttallen !!!

Nieuws afbeelding 8-2-2018

Beste ouders,

Het is al enige tijd beleid van zowel de hock ey bond als van Push dat er bij de wedstrijden van de jongste jeugd wordt gefloten door ouders.

We spreken bij de jongste jeugd nog over spelbegeleiders i.p.v. scheidsrechters. Als spelbegeleider zorg je ervoor dat de wedstrijd op een leuke, sportieve en veilige manier verloopt.

Op dit moment zijn er echter onvoldoende ouders die kunnen of willen fluiten. Veel ouders zouden wel willen, maar hebben zelf niet gehockeyd of kennen de regels niet.

Dit willen we graag veranderen zodat we binnen elk team voldoende ouders beschikbaar hebben als spelbegeleider bij de thuiswedstrijden.

Daarom organiseren we voor de ouders van de drie-, zes- en achttallen een instructie avond. Deze wordt gegeven in de ABN ruimte naast de bar van het clubhuis.

Voor de ouders van de drietallen op 21 februari : 2000-2130

Voor de ouders van de zestallen op 27 februari : 2000-2130

Voor de ouders van de achttallen op 28 februari : 2000-2130

Deze instructie avond bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. Hockey ervaring en kennis is niet vereist. Het is verstandig om sportieve kleding te dragen en als je een bitje, scheenbeschermers, een stick en een fluitje hebt, deze mee te nemen. Heb je deze spullen niet, is dit ook geen probleem.

Door het volgen van deze instructie avond ga je het hockey spel zelf ook beter begrijpen en hoef je niet meer passief langs de kant te staan. Je kunt nu actief iets betekenen voor je eigen en andere kinderen; door het spel leuk te laten verlopen. Het is bovendien gezond en leuk om te doen.

Aarzel niet en geef je op voor deze instructie avond. Daarnaast gaan we ook zorgen voor een terugkom moment en begeleiding tijdens de eerste fluitbeurten. Graag ook even vermelden in welk team je kind speelt.

Opgeven graag via : [email protected]

Met sportieve groet,

Jongste Jeugd Commissie Push