Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Evenementen

Champions Trophy in Breda

Nieuws afbeelding 15-3-2018

Van Melbourne in 2012, Bhubaneswar, Indië in 2014 en Londen in 2016 naar Breda in 2018! Van 23 juni tot en met 1 juli staat onze stad in het teken van de Champions Trophy voor herenteams.

 

De KNHB heeft bekend gemaakt welke landen van 23 juni tot en met 1 juli gaan strijden tijdens de Champions Trophy 2018. Dit zijn Argentinië, Australië, België, India, Nederland en Pakistan. Zij spelen in een week tijd 32 wedstrijden. Je vindt het volledige speelschema op www.hockey.nl/championstrophy.

 

En, super tof; ook de dames komen naar Breda voor een 4-landen toernooi. Hieraan nemen naast Nederland ook China, Japan en Spanje deel.

 

Alle wedstrijden worden gespeeld op de velden van hockeyclub BH&BC Breda. Er worden dagelijks meer dan 8.000 bezoekers verwacht in Breda. Wil jij deze laatste Champions Trophy niet missen, koop dan snel je kaartjes.

  

Kaartjes kopen? Voor leden van de Bredase hockeyclubs heeft de KNHB een apart vak gereserveerd*. Kaartjes koop je via deze speciale link:

www.eventim.nl/tickets.html?affiliate=2CT&esid=2119684&exclusive_dealid=57906&fun=page&pagename=promotionpage>

 

Wil jij zelf een rol spelen tijdens dit toernooi? Meld je dan snel aan als vrijwilliger. De KNHB is namelijk op zoek naar vrijwilligers voor verschillende functies. Ze zoeken bijvoorbeeld mensen die verbindingen onderhouden met de teams, pers of officials. En mensen die tijdens de week crew member willen zijn op het terrein. De organisatie heeft een sterke voorkeur voor vrijwilligers die de gehele periode beschikbaar zijn. De minimale beschikbaarheid is vier dagen.

 

Op www.hockey.nl/championstrophy vind je meer informatie en kun je meteen aanmelden.  

 

* Deze actie loopt tot 15 april.