Images_Header25.png Images_Header36.png Images_Header31.png Images_Header4.png Images_Header12.png Images_Header21.png Images_Header15.png Images_Header14.png Images_Header13.png Images_Header27.png Images_Header35.png Images_Header19.png Images_Header1.png Images_Header6.png Images_Header24.png Images_Header16.png Images_Header17.png Images_Header26.png Images_Header34.png Images_Header10.png Images_Header22.png Images_Header20.png Images_Header11.png Images_Header23.png
Mijn team
Jongste jeugd
Junioren
Senioren
Facebook Twitter LinkedIn Youtube iOS Android

Alles voor een "LIKE"?

Nieuwsafbeelding
14-5-2018  | 
Social Media is niet meer weg te denken uit ons leven. Alles wat we doen, meemaken, denken, ondergaan, zien of horen willen we delen met zoveel mogelijk "vrienden”, op Facebook, LinkedIn, Instagram, Snapchat, noem maar op, het kan niet op. Leuke gebeurtenissen, maar ook minder leuke gebeurtenissen. Wij merken dat ook bij Push en wij juichen dat toe, winnen of verliezen van wedstrijden, teamuitjes, de Pubquiz die al dan niet terecht gewonnen of verloren wordt.
 
Maar soms zijn er ook zaken, waar we liever geen foto’s van op het internet zien. Een speler of speelster, die onwel raakt, een ongeluk, iets ernstigs, met serieuze consequenties voor het slachtoffer. Bedenk je eens hoe het is voor een slachtoffer of de familieleden, vrienden en bekenden om foto’s en filmpjes op het internet terug te zien van jezelf, waar je zelf niet om gevraagd hebt. Of waarvan je als familie misschien zelfs nog niet eens op de hoogte bent.
 
Daarom dit dringende verzoek: fotografeer, film of verspreid nooit zonder iemand z'n toestemming of medeweten!
 
Namens het bestuur,
Michael de Rooij
Voorzitter BHV Push