Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Alles voor een "LIKE"?

Nieuws afbeelding 14-5-2018
Social Media is niet meer weg te denken uit ons leven. Alles wat we doen, meemaken, denken, ondergaan, zien of horen willen we delen met zoveel mogelijk "vrienden”, op Facebook, LinkedIn, Instagram, Snapchat, noem maar op, het kan niet op. Leuke gebeurtenissen, maar ook minder leuke gebeurtenissen. Wij merken dat ook bij Push en wij juichen dat toe, winnen of verliezen van wedstrijden, teamuitjes, de Pubquiz die al dan niet terecht gewonnen of verloren wordt.
 
Maar soms zijn er ook zaken, waar we liever geen foto’s van op het internet zien. Een speler of speelster, die onwel raakt, een ongeluk, iets ernstigs, met serieuze consequenties voor het slachtoffer. Bedenk je eens hoe het is voor een slachtoffer of de familieleden, vrienden en bekenden om foto’s en filmpjes op het internet terug te zien van jezelf, waar je zelf niet om gevraagd hebt. Of waarvan je als familie misschien zelfs nog niet eens op de hoogte bent.
 
Daarom dit dringende verzoek: fotografeer, film of verspreid nooit zonder iemand z'n toestemming of medeweten!
 
Namens het bestuur,
Michael de Rooij
Voorzitter BHV Push