Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Junioren

Ook PO succes bij de jeugd!

Nieuws afbeelding 15-5-2018

Ook onze twee "oudste" top-jeugdteams JA1 en MA1 hebben de Play-Offs gehaald in hun categorie! Daarbij gaat het om niets minder dan het landskampioenschap.

De laatste wedstrijden zijn beide met winst afgesloten, en zij staan nu beiden op een dusdanige positie in de poule dat de play-offs hen niet meer kunnen ontgaan.
 
Bij de meisjes A1 ging het om een wedstrijd tegen Rotterdam MA1, die met 0-3 werd binnengehengeld. De meiden staan nu eerste in hun poule, op maar liefst zes punten voorsprong op de nummer 2 en kunnen dus niet lager eindigen dan de tweede plek (met nog twee wedstrijden te gaan). Een duidelijke winnaar wat ons betreft!
 

Bij de jongens is het iets minder duidelijk, maar niet minder knap! Ze wonnen uit bij HC&BC Breda met 1-2, en dat was voldoende voor de tweede plaats in de poule, met drie punten verschil op de nummer 1, Rotterdam JA1. De achtervolgers van Kampong kunnen nog op een gelijk aantal punten komen, maar aangezien Push vaker heeft gewonnen, kan de tweede plek ons niet meer ontgaan.

Alle spelers en staf: van harte proficiat met het behaalde resultaat!

Voor de jongens B1 is het nog even spannend. Die kunnen het ook nog halen, die staan derde, op een korte afstand van de nummer twee, met nog twee wedstrijden te gaan. Heel veel succes!

Met dank aan de hoofdsponsor van de jeugd: ABN-AMRO!