Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Kampioensbericht lente 2018 - update 11-6

Nieuws afbeelding 26-5-2018
Kampioen geworden? Stuur een mailtje + foto naar [email protected] - nieuwe aanmeldingen worden aan dit bericht toegevoegd!
 
Na afgelopen weekend hebben we weer een paar kampioenen kunnen toevoegen.
 

JA3 zijn het derde Jongens A team dat kampioen is geworden (van JA1 en JA2 wisten we het al). Na dit weekend hun laatste wedstrijd met maar liefst 7-2 te hebben gewonnen, zijn de heren ook kampioen. Mannen & staf: proficiat!


 
 
MB5 moest met minimaal zes doelpunten verschil winnen van opponent Teteringen om kampioen te worden, en dat is gelukt! De pot werd met 6-0 gewonnen. Meiden & staf: proficiat!
 
 
MB10 had wellicht iets meer ruimte, maar ze zijn niet minder knap kampioen geworden. Het team is sinds de winterstop namelijk ongeslagen. Ook hier: felicitaties voor iedereen!
 
 
Zaterdag 2 juni is MD2 de trotse kampioen geworden in poule B van de sub-topklasse. Een geweldige prestatie in een sterke poule met verder alleen MD1 teams. MD2 won de kampioenswedstrijd met 5-1 van Were Di MD1 en staat nu zeven punten los, met nog een wedstrijd te gaan. De begeleiding is supertrots op deze hardwerkende kanjers! Van harte proficiat allemaal!
 
 
MC3 (foto boven het artikel) is op 26-5 kampioen geworden door met maar liefst 9-1 te winnen van de nummer twee. Meiden en begeleiding: van harte, top gedaan!
 
MD3 heeft afgelopen zaterdag het kampioenschap thuis behaald door met 15-0 te winnen van Zevenbergen MD1. Naast het ongeslagen kampioenschap hebben ze ook meteen de grootste uitslag van de poule behaald. Meiden & staf: van harte!
 
 
Ook JD2 is kampioen geworden door met liefst 9-0 te winnen van Tempo JD1. Heren + begeleiding: top gedaan, van harte!
 
De meiden van MC4 zijn ook overtuigend kampioen geworden. Wat heet: ze hebben gewonnen met maar liefst 11-1 van de nummer twee in de poule. Van harte proficiat allemaal!
 
 
En bij de E-hockeyers is ook een tweede succes te melden. Push E3 is kampioen! Ook voor jullie, team en begeleiding: van harte proficiat, top gedaan!
 
MB13 heeft ook het kampioenschap veilig weten te stellen door zelf te winnen van Walcheren. Ze kregen ook een beetje hulp van concurrent HSD, die hun wedstrijd hebben verloren. Meiden, staf: van harte!
 
 
Ook MD10 is kampioen geworden - allemaal van harte!
 


Meisjes D4 hebben een topseizoen achter de rug: kampioen in de herfst, kampioen in de zaal, en nu wééral kampioen in de lente. Van harte allemaal, top gedaan!
 
 
Ook de MD7 heeft veel succes te vieren dit jaar: alle wedstrijden (tot nu toe) hebben ze binnen weten te harken, en zijn niet meer in te halen.
 
 
Ook bij de heren is al wat te vieren: ook JA2 is kampioen geworden door alle wedstrijden tot nu toe te winnen, wat een topprestatie! Heren & staf: van harte, geniet ervan!
 

 
Ook onze toppers van de MA1 zijn kampioen geworden door Amsterdam te verslaan met maar liefst 4-0. Wat een topprestatie! Meiden & staf: van harte, en veel succes met de PlayOffs voor het landskampioenschap!
 
 
De heren van JA1 haalden hetzelfde truukje uit: door rivaal Kampong knap met 2-1 te verslaan hebben zij ook het kampioenschap binnengehaald. En ook deze toppers waren al zeker van Play Offs, maar die krijgen nu een gouden randje. Heren, staf: van harte en succes met de PO's!
 
 

En ook de toppers uit de E1 van de Push E-Hockeyafdeling zijn kampioen geworden in de overgangsklasse voor E-hockey. Spelers en begeleiding: van harte proficiat, wat een geweldige prestatie!