Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Teamindelingen Jeugd en Jongste Jeugd 2018-2019

Nieuws afbeelding 6-7-2018 Beste jeugdleden,

na een aantal weken flink ploeteren door de technische commissies en lijn-coördinatoren is het weer gelukt: de voorlopige teamindelingen zijn klaar! Door in te loggen op de website, kan je de indelingen voor het nieuwe seizoen (2018-2019) inzien via deze link: https://team.lisa-is.nl/Documents
 
 
De indelingen zijn alleen zichtbaar als je ingelogd bent via de website! Vanuit de mobiele app en mobiele apparaten zoals een tablet of smartphone werkt de link niet! Dat is helaas een technische beperking waar wij niets aan kunnen doen, en het is een concessie die we bewust gedaan hebben. Het alternatief is namelijk om de indelingen open en bloot op de site te zetten, en dat wilden we niet.
 
Je kunt dan wel inloggen door eerst naar de website (www.push.nl) te gaan, log vervolgens in (rechtsboven) en ga dan naar Club - Documenten - Teamindelingen.
  
Push doet elk jaar zijn uiterste best om voor iedereen op uiterst zorgvuldige wijze een goed team te vinden. De indeling is feitelijk een afweging en optelsom van de input van trainers, coördinatoren, coaches, en uiteraard de spelers/speelsters zelf.
 
Met rond de 75 teams (en dat is alleen nog maar de D t/m de A jeugd!) is dit een zeer complexe puzzel. We hopen dan ook op uw begrip als er een keer iemand niet precies op de plek terecht is gekomen waar hij/zij zou willen. Voor verdere vragen kunt u nog contact opnemen met de betreffende lijncoördinator(en).
 
Wij willen iedereen langs deze weg alvast een prettige zomervakantie toewensen. Volgend seizoen gaan we weer knallen!