Nieuwsbericht
Images_Header1.png Images_Header10.png Images_Header11.png Images_Header12.png Images_Header13.png Images_Header14.png Images_Header15.png Images_Header16.png Images_Header17.png Images_Header19.png Images_Header20.png Images_Header21.png Images_Header22.png Images_Header23.png Images_Header24.png Images_Header25.png Images_Header26.png Images_Header27.png Images_Header31.png Images_Header34.png Images_Header35.png Images_Header36.png Images_Header4.png Images_Header6.png
 
Algemeen

Teamindelingen Jeugd en Jongste Jeugd 2018-2019

Nieuws afbeelding 6-7-2018 Beste jeugdleden,

na een aantal weken flink ploeteren door de technische commissies en lijn-coördinatoren is het weer gelukt: de voorlopige teamindelingen zijn klaar! Door in te loggen op de website, kan je de indelingen voor het nieuwe seizoen (2018-2019) inzien via deze link: https://team.lisa-is.nl/Documents
 
 
De indelingen zijn alleen zichtbaar als je ingelogd bent via de website! Vanuit de mobiele app en mobiele apparaten zoals een tablet of smartphone werkt de link niet! Dat is helaas een technische beperking waar wij niets aan kunnen doen, en het is een concessie die we bewust gedaan hebben. Het alternatief is namelijk om de indelingen open en bloot op de site te zetten, en dat wilden we niet.
 
Je kunt dan wel inloggen door eerst naar de website (www.push.nl) te gaan, log vervolgens in (rechtsboven) en ga dan naar Club - Documenten - Teamindelingen.
  
Push doet elk jaar zijn uiterste best om voor iedereen op uiterst zorgvuldige wijze een goed team te vinden. De indeling is feitelijk een afweging en optelsom van de input van trainers, coördinatoren, coaches, en uiteraard de spelers/speelsters zelf.
 
Met rond de 75 teams (en dat is alleen nog maar de D t/m de A jeugd!) is dit een zeer complexe puzzel. We hopen dan ook op uw begrip als er een keer iemand niet precies op de plek terecht is gekomen waar hij/zij zou willen. Voor verdere vragen kunt u nog contact opnemen met de betreffende lijncoördinator(en).
 
Wij willen iedereen langs deze weg alvast een prettige zomervakantie toewensen. Volgend seizoen gaan we weer knallen!