Images_Header13.png Images_Header1.png Images_Header23.png Images_Header25.png Images_Header21.png Images_Header20.png Images_Header27.png Images_Header4.png Images_Header11.png Images_Header15.png Images_Header12.png Images_Header14.png Images_Header36.png Images_Header35.png Images_Header22.png Images_Header6.png Images_Header10.png Images_Header24.png Images_Header16.png Images_Header26.png Images_Header34.png Images_Header19.png Images_Header17.png Images_Header31.png
Mijn team
Jongste jeugd
Junioren
Senioren
Facebook Twitter LinkedIn Youtube iOS Android

Osaka nieuwe leverancier clubkleding

Nieuwsafbeelding
24-7-2018  | 
Met trots kondigen we met ingang van komend seizoen een nieuwe kledingleverancier aan. Noodgedwongen aangezien de huidige leverancier faillissement moest aanvragen.
 
Na een snelle en zeer grondige selectieprocedure is de keuze uiteindelijk gevallen op het merk OSAKA.
 
Zowel op kwaliteit, design als ook gewoon op basis van een voor de club aantrekkelijke aanbieding, heeft OSAKA zich onderscheiden van de overige kanshebbers.
 
OSAKA is een relatief jong merk, dat sinds een aantal seizoenen sterk aan de weg timmert en ook steeds meer andere hockeyclubs aan haar klantenbestand weet te binden. Het streven van OSAKA is om een inspirerend, prestatiegericht en technisch design bij elkaar te brengen. Dat past bij de hockeyer van vandaag én morgen! Daarnaast profileert het merk zich enorm als ‘must-have’ voor de moderne hockeyende jeugd.
 
Wij zijn van mening dat zij daar perfect in slagen. En bovendien ook goed passen bij een club als Push.
 
Het nieuwe tenue is naar verwachting vanaf half september bij Hockey Republic verkrijgbaar.
 
Voor meer informatie over het nieuwe tenue verwijzen we je naar de FAQ’s (link onderaan dit bericht).
 
We wensen jullie veel hockey plezier in je nieuwe tenue!
 
Met sportieve groet,
Bestuur en Sponsorcommissie BHV Push