Nieuwsbericht
Images_Header1.png Images_Header10.png Images_Header11.png Images_Header12.png Images_Header13.png Images_Header14.png Images_Header15.png Images_Header16.png Images_Header17.png Images_Header19.png Images_Header20.png Images_Header21.png Images_Header22.png Images_Header23.png Images_Header24.png Images_Header25.png Images_Header26.png Images_Header27.png Images_Header31.png Images_Header34.png Images_Header35.png Images_Header36.png Images_Header4.png Images_Header6.png
 
Algemeen

SPONSOR in het spotlicht: Keukenmaxx

Nieuws afbeelding 10-9-2018
SPONSOR in het spotlicht: Keukenmaxx

Het seizoen is begonnen! Een seizoen waarin er weer veel gaat gebeuren.

Ook op gebied van ontwikkelingen rond sponsoring zitten we niet stil. En kunnen we een aantal nieuwe sponsoren aan jullie voorstellen. De komende weken stellen we ze aan jullie voor.

We zijn enorm blij vanaf dit jaar Keukenmaxx als de sponsor van het hoofdveld te verwelkomen. Onlangs formaliseerden we onze samenwerking met de bekende krabbel en een ferme handdruk: welkom Robert en Evelyn Coppens, welkom Keukenmaxx!


Foto van links naar rechts: Rob & Evelyn Coppens (Keukenmaxx), Menno Woldhuis en Michael de Rooij (namens bestuur Push)

Evelyn:  'Een keuken ontwerpen die helemaal past bij jouw eigen levensstijl, daar draait het om bij Keukenmaxx. Wij zien het als onze belangrijkste taak om je in onze showroom in Etten-Leur te inspireren. Op basis van jouw ideeën ontwerpen wij een keuken die voor 100% bij je past.

En, ook de Push levensstijl past natuurlijk bij Keukenmaxx!