Nieuwsbericht
Images_Header1.png Images_Header10.png Images_Header11.png Images_Header12.png Images_Header13.png Images_Header14.png Images_Header15.png Images_Header16.png Images_Header17.png Images_Header19.png Images_Header20.png Images_Header21.png Images_Header22.png Images_Header23.png Images_Header24.png Images_Header25.png Images_Header26.png Images_Header27.png Images_Header31.png Images_Header34.png Images_Header35.png Images_Header36.png Images_Header4.png Images_Header6.png
 
Algemeen

Gebruik je de mobiele Push-app? Lees dit!

Nieuws afbeelding 13-9-2018 Beste leden,

er komt een nieuwe mobiele Push app! De huidige app heeft een forse opfrisbeurt gekregen, en we willen jullie even op de hoogte brengen.

Vanaf 20 september (uiterlijk begin oktober) kun je verwachten dat de app bijgewerkt wordt op je telefoon en/of tablet. Dat zal vanzelf gaan, of je moet het zelf aangeven, afhankelijk van je instellingen, net als bij elke andere app. Een exacte datum is wat lastig te geven, omdat de update samenhangt met de komst van iOS12. Je ziet het vanzelf!

Na de update zul je opnieuw in moeten loggen. Zorg dat je je lidmaatschapsnummer bij de hand hebt! Heb je dat niet, kijk het even na op de factuur van je contributie. Het staat ook in de mail die je krijgt bij aanmelding, of als je ooit je wachtwoord eens hebt (laten) resetten.

Wat kan er met de nieuwe app, en met de huidige niet?

  • De app is geheel nieuw, en ook geschikt voor de nieuwste telefoons (zoals de iPhone X)
  • Nieuw uiterlijk
  • Gebruik van een timeline om aanwezigheid door te geven
  • Aanwezigheid kan nu ook op gezinsniveau bijgehouden worden!
  • Zichtbaarheid van andere teams op je tijdlijn (ook van andere clubs)

Er zit dus veel nieuws in de nieuwe versie, maar ook een paar dingen nog niet. Die volgen wat later, met een update:

  • Je kunt nog niet als gast gebruik maken van de app. Je moet een lidnummer + wachtwoord hebben. Voor wedstrijdschema's en dergelijke kun je uiteraard wel de website gebruiken, of de standenmotor in de app van hockey.nl
  • De teampot kun je nog niet bijhouden. Ook dit volgt zo snel mogelijk met een update.
  • De agenda kan nog niet ge√ęxporteerd worden.
  • Nieuws van hockey.nl ontbreekt nog.
We zullen dit bericht aanpassen met meer nieuws, zodra dat aan ons bekend wordt gemaakt.