Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Arbitrage

Fluiten? Waar & wanneer?

Nieuws afbeelding 1-10-2018 Voor sommige dingen moet je wellicht nog een beetje zoeken op de nieuwe website. Vandaar dat we nog even op een rijtje zetten waar je de arbitrage-indelingen precies kunt vinden.

Indeling arbitrage junioren

Feitelijk is er niets anders dan voorheen. Ga naar de homepage van www.push.nl en scroll naar beneden tot je aan de rechterkant "Wedstrijdschema" ziet staan, net boven het kaartje van Google Maps. Daarachter zit het vertrouwde schema van de vorige website.

Indeling arbitrage senioren

Ga naar de homepage op www.push.nl . Klik dan in het hoofdmenu op "Hockey". Aan de rechterkant verschijnt een nieuw menu (op een mobiele telefoon verschijnt het menu onderaan). In dat menu staat "fluitschema". Klik/tik daarop, in de pagina die dan verschijnt kan je de indeling per speeldag zien (het kan zijn dat je het filter even op de juiste dag moet zetten).