Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Nieuwe Push-app - update 23-10

Nieuws afbeelding 12-10-2018 De nieuwe app is beschikbaar voor iOS en Android, en die ziet er erg goed uit. Dus als je de update nog niet automatisch hebt gehad, ga snel naar de Appstore of Google Playstore, en download 'm als de wiedeweerga! Voor Windows mobile er helaas geen mobiele app beschikbaar, maar dan kan je altijd nog de mobiele versie van www.push.nl gebruiken.

Update 23-10: de oude app zal vanaf 31-10-2018 niet meer werken.

Even ter herinnering: iedereen heeft een paar weken geleden een mail gehad met informatie over je lidmaatschapsnummer en wachtwoord. Zoek die mail even terug als je je lidmaatschapsnummer en/of wachtwoord niet weet, want je hebt die gegevens nodig voor de nieuwe app.

Naast het uiterlijk is de belangrijkste vernieuwing het gebruik van een tijdlijn op de "Home" pagina. Daarin zie je alles van je eigen team (inclusief taken/aanwezigheid), je favoriete teams, én de teams van familieleden, als die op hetzelfde adres bij Push ingeschreven staan.

Voor vragen omtrent de app, stuur gerust een berichtje naar [email protected]