Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Hockey Republic Actieperiode t/m 8-12

Nieuws afbeelding 5-11-2018
Beste Leden van BHV Push:

Dit jaar waren nog niet alle leveringen van Osaka op tijd binnen voor de start van het seizoen, helaas betekent dat dat sommige leden of teams nog in wisselende tenues spelen. Wij hebben ondertussen alles mogen ontvangen van Osaka voor jullie club tenues. We nodigen jullie van harte uit om met een extra korting van 10% in het nieuwe tenue aan de zaal of 2e helft veld competitie te beginnen. 


  
Deze aktie is geldig in jullie filiaal in Breda van Hockey Republic waar je ook op je gemak je nieuwe outfit kunt passen en gelijk een nieuwe (zaal)stick kunt uitproberen.

Hockey Republic heeft ook hele mooie aanbiedingen de komende periode, schoenen van vorig seizoen tot 70% korting. Alle tassen huidig seizoen 20% korting alle veld sticks van het huidige seizoen mogen ook weg met 25% korting het is nu een mooi moment om je outfit compleet te maken met nieuwe schoenen en een nieuwe stick. 
Alles van huidige seizoen gaat met 25% korting in de aanbieding en op = op.In onze filialen hebben we ook nog vele setjes trainingssokken hierbij mag je er 3 halen 2 betalen aktie gebruiken, kan ook in verschillende maten -> leuke cadeau tip!


 
Alle tassen mogen met 20% korting het pand verlaten, ook die mooie tassen van Osaka!Voor in de zaal hebben we een mooie combideal opgezet zodat je goed beschermd en met een nieuwe Adidas stick de zaal in kunt: Check gelijk even je bescherming voor je handen en je tanden. Alvast veel succes in de zaal!