Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Trainingen

Trainingen winterstop

Nieuws afbeelding 7-11-2018
De eerste afgelastingen ivm vorst waren afgelopen weekend alweer een feit, dus het wordt weer tijd voor wat informatie voor de trainingen en de winterstop.

6-jarigen
De jongens en meisjes van 6 jaar die op woensdagmiddag trainen, hebben woensdag 28 november Sinterklaasmiddag, dat is tevens de laatste training. De eerste buitentraining voor deze groepen is op woensdag 30 januari.

7-jarigen
Laatste trainingen zijn op woensdag 28 november. Op 5 december is er buiten een pietentraining van 14:30 – 16:00 (opgave voor pietentraining bij de coach). De eerste buiten training voor deze groepen is op woensdag 30 januari.

6- tallen en 8 tallen
Laatste trainingen tot 1 december. Vanaf 28 januari 1 x per week buiten training (indien weersomstandigheden dit toe laten, informatie via de coach).
Start 2e training na de voorjaarsvakantie.
Het zaalprogramma van 6 en 8 tallen wordt bekend in de laatste week van november. Dit ook weer via de coach. 

Breedte-teams
De buitentrainingen voor de breedteteams gaan door t/m 23 november. 
Teams die  zaalcompetitie spelen starten in de week van 26 november met de trainingen in de zaal (trainingschema zal zo spoedig mogelijk op de push site komen te staan).

Buiten trainingen voor de breedte zullen 25 februari (een week voor de carnavalsvakantie) weer van start gaan!