Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Black Friday bij Osaka!

Nieuws afbeelding 16-11-2018
Beste clubleden,

Sinds afgelopen zomer zijn wij met jullie club een intensieve samenwerking aangegaan. Soms met een hobbel(tje) maar wij zijn er enorm trots op dat jullie club in kleding van Osaka speelt.

Daarom willen wij graag iets extra’s en exclusiefs voor de leden doen.



Volgende week vrijdag 23 november is het over de hele wereld ‘Black Friday’ en daar doen wij ook aan mee. Dat is al goed nieuws maar we doen er nog een schepje boven op: voor jullie start Black Friday al op 16 november en gaat door tot en met 26 november!!

Dit betekent dat je alle beschikbare sticks, tassen, accessoires en kleding kan kopen met 25% korting.

Gebruik onderstaande promo code in de shopping bag en de korting wordt dan automatisch verwerkt. De code is meerdere keren te gebruiken en geldt  alleen voor bestellingen via de webshop (incl teamwear): shop.osakaworld.com, gebruik promo code: PUSH25

Laat deze actie het startschot zijn voor al uw Sinterklaas- en Kerstaankopen en voor ons het startschot van meer ludieke acties in de toekomst.



Team Osaka