Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Ontbijt met burgemeester Depla

Nieuws afbeelding 6-12-2018 Enkele weken geleden zijn we benaderd door Mirjam Wallien, adviseur sportbeleid bij de gemeente Breda (en toevallig ook speelster bij Push), met de vraag of we interesse hadden voor een informeel burgemeestersontbijt met burgemeester Depla.

De bedoeling was om met een mix van bestuursleden, jeugdleden, vrijwilligers en experts uit diverse sporten (voetbal, rugby, hockey) van gedachten te wisselen over het thema ‘Positief Sportklimaat’. Dit omdat het onderwerp een prominente plaats heeft gekregen in het Nationaal Sportakkoord, en wij als Push hier ook belang aan hechten. Het ontbijt heeft op 3 december jongstleden plaatsgevonden.

Vanuit Push waren Anna Bakx, Niels Verhagen en Teun van Deijck vertegenwoordigd. Tijdens het ontbijt kwamen vragen aan bod zoals ‘Welk gedrag ziet u op en rond de sportvelden?’, ‘Welke kansen ziet u als het gaat om het stimuleren van een positieve sportcultuur?’. Maar ook op welke wijze de gemeente Breda hieraan kan bijdragen. Het was een ontspannen maar ook zeker een nuttige bijeenkomst!