Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Nieuws

Nieuws van de voorzitter

Nieuws afbeelding 13-12-2018 Tijdens een goed bezochte ALV op 11 december jl. werden de aanwezigen door het bestuur meegenomen door de financiële status van de vereniging. Nadat de kascommissie hun bevindingen met de ALV had gedeeld, werd door de ALV unaniem decharge verleend.

Aansluitend werd er op gepaste wijze afscheid genomen van Rob Steenbeeke, die de afgelopen 6 jaar de rol van penningmeester met verve heeft vervuld. Onder luid applaus werd de benoeming van Albert van Wijk tot de nieuwe penningmeester van de vereniging bevestigd.

Speciale aandacht tijdens de ALV was er voor Petra van Berkom (secretaresse van het bestuur) en Gerard Ritstier (materiaalcommissie). Petra en Gerard zijn vanwege hun jarenlange dienst en inzet gedecoreerd met de speld voor bijzondere verdiensten, en daarmee opgenomen in de lijst met Push coryfeeën.


Gerard krijgt de speld van verdienste van Petra...


... en Petra krijgt een speld van de voorzitter!

Namens het bestuur van B.H.V. Push
Michael de Rooij
Voorzitter