Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Zaalkampioenen 2019 (update 18-2: MC2, JA2, MD1, JB2)

Nieuws afbeelding 18-2-2019 (foto: Push MC2)

De eerste zaalkampioenen hebben zich alweer gemeld! Ben je ook zaalkampioen geworden? Stuur een foto, eventueel met een kort (1-2 zinnen) stukje tekst naar [email protected] , en we voegen je team toe aan dit artikel.

MC2 was de eerste waarvan we een foto ontvingen. Ze moeten nog een ronde spelen, maar staan dik bovenaan, op maar liefst acht punten los van de nummer twee, en zijn dus niet meer in te halen. Meiden en staf: van harte, geniet ervan!


(foto: Push JA2)

Ook JA2 is, na succes op het veld in de herfst, kampioen in de zaal geworden. Ze staan maar liefst 8 punten los van de nummer twee, en zijn dus niet meer in te halen. Mannen en staf: proficiat!


(foto: Push MD1)

De jongedames van MD1 zijn ook kampioen geworden. In het hol van de leeuw, hebben ze met 5-0 van directe concurrent MEP uit en in Boxtel gewonnen, en hebben - ongeslagen - het kampioenschap in de wacht gesleept. Meiden & staf: van harte!


(Foto: Push JB2)

De heren van JB2 zijn kampioen geworden in de subtop-klasse. Vorig seizoen zijn ze gepromoveerd uit de eerste klasse, dat was al een prestatie van formaat. Maar dit jaar zijn ze dus al kampioen geworden in de subtop! Een ontzettend knappe prestatie - mannen & staf: ook jullie van harte proficiat!