Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Arbitrage

Cursusavonden spelbegeleiding 3/6 tallen

Nieuws afbeelding 13-3-2019
(afbeelding: KNHB)

Beste ouders van de 3 - en 6-tallen,

Het is al enige tijd beleid van zowel de hockeybond als van Push dat er bij de thuiswedstrijden wordt gefloten door een ouder.

We spreken bij de 3 en 6 tallen nog over spelbegeleiders i.p.v. scheidsrechters. Als spelbegeleider zorg je ervoor dat de wedstrijd op een leuke, sportieve en veilige manier verloopt.

Op dit moment zijn er echter onvoldoende ouders die kunnen of willen fluiten. Veel ouders zouden wel willen, maar hebben zelf niet gehockeyd of kennen de regels niet. Dit willen we graag veranderen zodat we straks binnen elk team voldoende ouders beschikbaar hebben als spelbegeleider bij de thuiswedstrijden.

Daarom organiseren we op 20 maart een instructie avond voor de 3-tallen en op 21 maart voor de 6-tallen. Deze wordt gegeven in de ABN ruimte van het clubhuis van 20.00-21.30 uur. Je bent welkom vanaf 19.45 uur.

Deze instructie avond bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. Hockey ervaring en kennis is niet vereist. Het is verstandig om sportieve kleding te dragen en als je een bitje, scheenbeschermers, een stick en een fluitje hebt, deze mee te nemen. Heb je deze spullen niet, is dit ook geen probleem.

Door het volgen van deze instructie avond ga je het hockey spel zelf ook beter begrijpen en hoef je niet meer passief langs de kant te staan. Je kunt nu actief iets betekenen voor je eigen en andere kinderen; door het spel leuk te laten verlopen. Het is bovendien gezond en leuk om te doen.

Aarzel niet en geef je voor 11 maart op voor deze instructie avond. Opgeven graag via : [email protected]


Downloads:

Met sportieve groet,
namens de Jongste Jeugd Commissie B.H.V. Push
Herman Engelsman