Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Proud to be Push

Nieuws afbeelding 18-4-2019
Beste Push-leden, ouders en begeleiders,

Binnen het Bredase hockey is Push hét uithangbord van prestatiehockey. In combinatie met respect, gezelligheid en…plezier. Zowel in de toplijn als in de breedteteams, als bij de aangepast-hockeyers gaan we altijd voor het beste. Ieder op zijn of haar niveau. We doen mee om te winnen, maar altijd in combinatie met plezier.

Bij onze toppers van Dames 1 en Heren 1 gaat dat winnen dit jaar helaas wat moeilijker. En staan we daardoor niet zo goed op de ranglijst van de Promotieklasse. Zodanig dat de komende wedstrijden allemaal die zogenoemde finales zijn.

Zo ook zondag 28 april. Dan speelt Dames 1 uit in en tegen Tilburg, en Heren 1 speelt thuis tegen directe concurrent HBS. Winnen is dan cruciaal om directe degradatie uit de Promotieklasse te voorkomen. En om de winst te behalen kunnen ze alle steun gebruiken. Dus ook van veel Push-supporters langs de lijn.

Als bestuur doen we een beroep op jullie: (ouders van) jeugd, senioren, veteranen, trimspelers. Om massaal langs de lijn onze jongens en meiden naar de drie punten te ‘schreeuwen’. Met toeters, bellen, fakkels, noem maar op: laat het wedstrijden zijn waarin we het verschil met zijn allen maken.

We zien jullie graag langs de lijn op zondag 28 april:

Om 12:45uur aanvang Tilburg D1-Push Dames 1 aan de Bredaseweg 447 in Tilburg

Om 14:45uur aanvang Push Heren 1- HBS H1 op Push Park hier in Breda

We rekenen op jullie, zoals wij allen op de ultieme inzet, motivatie en kracht van onze jongens en meiden van Heren 1 en Dames 1 mogen rekenen!

Zodat we allemaal met recht kunnen stellen: We are Proud to be Push!!!

Met sportieve groet,
Bestuur BHV Push