Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Nieuws

In memoriam Ollie (Armand) Holster

Nieuws afbeelding 18-4-2019

Afgelopen weekend bereikte ons het bericht dat Ollie Holster geheel onverwachts is overleden in de leeftijd van 53 jaar.

 

Ollie was al geruime tijd lid van onze vereniging, evenals zijn vrouw Miek en voorheen zijn dochters Wietske en Juultje. Een echte Push-familie dus!

 

Ollie zat in Heren C. Het feit dat hij zelf niet meer actief was op het veld, doet daar niet aan af, hij was er meestal gewoon bij. En waar Ollie was, was gezelligheid en een vrolijke noot. Hij was dan ook zeer geliefd. Niet alleen bij zijn vrouw en kinderen, maar ook bij Heren C en vele andere Push-leden.

 

We zijn verdrietig dat Ollie, nog zo jong en midden in het leven, plotseling niet meer onder ons is. Wij wensen zijn vrouw en kinderen, Heren C en zijn vele andere vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

 

Names het Bestuur,

Michael de Rooij