Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Evenementen

SportWays hockeykampen

Nieuws afbeelding 18-6-2019 Het is alweer bijna zomervakantie. Tijdens het SportWays dagkamp van 10 t/m 12 juli 2019 op hockeyclyb Push kun jij op het veld staan met Hoofdklasse-spelers Valerie Magis en Thomas Vis! Kom je naar het dagkamp van 12 t/m 14 augustus 2019 op onze club, dan krijg je training van Hoofdklasse-speler Daan Dekker. Dat wordt te gek!

Valerie is al jaren de centrale verdedigster van Oranje-Rood Dames 1. Met haar snoeiharde flats en gerichte slag is ze vaak gevaarlijk met strafcorners. Valerie heeft enorm veel zin om jou haar ultieme pass aan te leren!

Daan speelt elke zondag voor Almere Heren 1, zit in Jong-Oranje en het Nederlands zaalteam. Deze verdediger is gespecialiseerd in 1 tegen 1.

Thomas Vis was afgelopen jaar topscoorder voor SCHC Heren 1 en maakte kortgeleden zijn transfer naar HGC Heren 1. Dit sleepkanon staat bekend om zijn strafcorner skills.

Je kunt dit dreamteam alles vragen en jullie zullen van hen de fijne kneepjes van hockey aangeleerd krijgen. En vooral: samen trainen! Wil je met Valerie, Thomas én Daan op het veld staan? Meld je snel aan!

Introductiekorting van 15%!
Omdat SportWays dit jaar weer terug is op Push en bij ons kampen organiseert, willen we dat graag met jullie vieren! Als je je aanmeldt voor een of beide kampen in op Push aankomende zomer, dan kun je de volgende codes gebruiken voor een mooie korting.

Kids leeftijd 5 t/m 7: PushKids2019
YoungStars leeftijd 7 t/m 9: PushYoungstars2019
Juniors leeftijd 10 t/m 13: PushJuniors2019
(Kortingscodes zijn hoofdlettergevoelig!)

Meer informatie en inschrijven:
https://nl.sportways.com/nl/locations/push?utm_source=club&utm_medium=Push&utm_campaign=Q2_19

Kom trainen met Valerie Magis, Thomas Vis & Daan Dekker