Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Kampioenen 2018-2019 (laatste update: 19-6)

Nieuws afbeelding 19-6-2019 Klik hier om naar de kampioenen te gaan: MA3 - MB7 JD5 - MD7 MA4 - MC6 MA2 - JA1 - MD1 - MC11 - MB5 - MD2 - HA

Kampioenschap te melden?

Is je team kampioen geworden? Stuur dan een foto van je kampioensteam naar [email protected] met één of twee zinnetjes uitleg, dan zetten we jouw toppers op de website in dit artikel. Uiteraard maakt het niet uit of je tophockey, breedtehockey of E/LG/G Hockey speelt, we zijn even trots op al onze kampioenen!

Kampioenen worden in volgorde van binnenkomst geplaatst, de meeste recente aanmeldingen staan dus telkens bovenaan.
De meiden van de A3 zijn in het weekend van 15-6 ook kampioen geworden!
Dit team bestaat niet uit louter supertalenten en tijdens de voorbespreking was het soms een gezellig "kippenhok". Maar op het veld stonden ze er wél - stuk voor stuk - en dat betaalde zich uit in keiharde resultaten!

JD5 is na een ruime 7-0 overwinning op Were-Di JD3 kampioen geworden. Een mooi team dat door goed samenspel kampioen is geworden!

De jongedames van MD7 zijn overtuigend kampioen geworden, hoewel de laatste twee wedstrijden tot de laatste minuten enorm spannend waren. De meiden hebben sportief, fanatiek en vooral met veel plezier gespeeld. Dank aan alle gezellige ouders langs de lijn iedere wedstrijd, de opbouwende coaches en trainsters. Het was een mooi hockeyjaar. 

Afgelopen weekend is MC6 overtuigend kampioen geworden met een verschil van maar liefst 9 punten en een doelsaldo van 27 ! 
Push MA4 is ongeslagen kampioen geworden met maar liefst 52 doelpunten voor en slechts 5 doelpunten tegen. Geen enkele wedstrijd, op 1 na, werd met minder dan 4 doelpunten verschil gewonnen. Hoe kan dit, zal je denken? Nou simpelweg door goede training van Amber & Gaby en keihard werken door de meiden zelf. 

Graag jullie applaus voor : 
Leading Ladies Cato & Eva
Dutch Defence: Sarah, Fenna, Floortje & Emily Power Engines: Aniek, Els en Iris Super Strikers: Bente, Laura, Juliette & Myrthe en niet te vergeten… Great Goalie: Lieke!!!
Nadat het legendarische Heren A team van vorige seizoen (en daarvoor) grotendeels is opgehouden te bestaan heeft het " nieuwe" Heren A team het stokje overgenomen, en zijn voor de goede orde toch maar kampioen geworden. Heren, van harte!
Afgelopen zaterdag is Push MD2 al op de 8ste speeldag, met nog twee wedstrijden te gaan, ongeslagen kampioen geworden. Op het Keukenmaxx veld werd Warande MD1 met 2-1 verslagen! Nadat de herfstcompetitie in het najaar 2018 ook winnend werd afgesloten hoopt dit top-team de hoofdprijs te pakken op 22 juni op HC Rotterdam. Ze strijden dan met zes teams om het NK voor de beste tweede teams.

Meiden en staf: proficiat met het kampioenschap, en succes met het NK voor 2e teams!
Meisjes D1 is maar liefst voor de derde keer kampioen geworden dit jaar! In de herfst waren ze al de beste, in de zaal ook, en nu weer. Wat een TOP-prestatie!De meiden van C11 zijn kampioen geworden door DDHC te verslaan met 1-0. Van harte!
Na een 2-1 winst in een spannende pot tegen de nummer twee, Hilvarenbeek, is MB5 ook kampioen geworden. Zo te zien aan de rode koppies was het hard werken! Dames en staf proficiat!MA2 is op zaterdag 18 mei na een overwinning van maar liefst 11-0 op en bij Olympia MA1 kampioen geworden in de eerste klasse. Ze mogen nu hopen dat ze volgend jaar in de subtop klasse terecht komen! Meiden en staf, van harte!


De mannen van JA1 heeft Klein Zwitserland met 2-1 op ons hoofdveld geklopt, en is daarmee ook kampioen. Ze gaan nu ook door naar de play-offs om de landstitel! Meer informatie volgt! Allemaal van harte, en veel succes met de play-offs!