Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Junioren

Tophockey-successen: MD2 wordt 1e en MD1 wordt 2e!

Nieuws afbeelding 24-6-2019 De meiden van MD1 en MD2 hebben beiden flinke successen behaald!

We beginnen met MD2. Die mochten op de finale van de competitie voor de beste tweede teams van Nederland.

Op HC Rotterdam werd de finale een Brabants onderonsje tussen Push en Den Bosch met 2-0 in ons voordeel beslist! In de kruis-finale werd eerder Alliance met 1-0 verslagen, en in de groepsfase eerder op de dag werd ook al met 1-0 van Den Bosch gewonnen, en Victoria met 2-0 verslagen. 

Met twee kampioenschappen in de competitie en het NK heeft dit toplijn team een geweldige prestatie neergezet! We zijn dan ook ontzettend trots op deze jonge meiden, wat zij onder de bezielende leiding van Ralf, Juliet, Kathelijne en Raymond hebben gepresteerd! Meiden en staf: van harte!

Dan MD1, die meegedaan hebben met een toernooi dat uitgegroeid is naar een soort officieus landskampioenschap.

De 1e wedstrijd werd verloren van een zeer sterk HDM. De 2e wedstrijd werd echter gewonnen van Kampong. Bij het 3e en beslissende duel in de poule werd met 1-1 gelijk gespeeld tegen Pinoké. Door winst van HDM op Kampong kon Push echter toch door naar halve finale.

In die halve finale werd Gooische verslagen met 1-0.

Finale! Wéér tegen HDM. De dames hadden daar wat goed te maken, en binnen 28 seconden stonden ze met 1-0 voor. Uiteindelijk stonden ze met 2-1 achter maar op karakter werd terug geknokt (keeper eruit) naar 2-2. Helaas werd de finale uiteindelijk verloren met shoot-outs.

We zijn enorm trots wat dit team allemaal geleerd en bereikt heeft dit jaar, nu gaan ze genieten van een welverdiende vakantie!