Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Jongste Jeugd

Mini seminar Coaches en trainers Jonste Jeugd

Nieuws afbeelding 5-8-2019
Beste coaches van de 3-tallen, 6-tallen en de 8-tallen,

De vakantieperiode is bijna voorbij en de meeste teams gaan binnenkort starten met trainen en voorbereiden voor de komende herfst competitie. Om een goede start mogelijk te maken organiseert de Jongste Jeugd Commissie van Push voor jullie een mini seminar.

Dit mini seminar bestaat uit twee avonden voor coaches en wordt gehouden in het clubhuis onder leiding van de KNHB en staat bekend als "Basisopleidingen Training geven en Coachen”.

Dit seminar is bedoeld voor trainers, coaches en technisch verantwoordelijken van verenigingen in de jongste jeugd categorie. Het is voor coaches alleen mogelijk om beide avonden te volgen omdat ze verschillend van inhoud zijn en samen één geheel vormen.

De avonden zijn gepland op:
  • Maandag 19 augustus 19.30 - 22.00 uur trainers en coaches in de ABN*AMRO
  • Maandag 16 september 20.30 - 23.00 uur coaches in de ABN*AMRO
Na dit mini seminar is de kans groot dat u anders tegen coachen aankijkt, andere mogelijkheden doorziet, uw ideeën anders uitwerkt en anders met uw team aan het werk gaat dan voorheen.

Naar onze mening twee leerzame avonden met een interessant karakter waarbij u handige tips en inzicht wordt gegeven in de ontwikkeling en laatste ideeën voor de jongste hockeyers.

Wij zien u graag op dit mini seminar. Mocht u verhinderd zijn, dan ontvangen wij graag een e-mail op [email protected].

Wij wensen u alvast veel coachplezier de komende herfst competitie.

Met sportieve groet,

namens de Jongste Jeugd Commissie B.H.V. Push
Tjepke Klis
Voorzitter Jongste Jeugd Commissie