Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Evenementen

Volvo Stad Breda Cup 2019

Nieuws afbeelding 5-8-2019 Beste leden,

Namens het bestuur van B.H.V. Push hebben wij het genoegen u uit te nodigen voor de Volvo Stad Breda Cup op zaterdag 17 augustus op de velden van B.H.V. Push.

De Volvo Stad Breda Cup is dé stedelijke kampioenstrofee binnen de Bredase hockeywereld. De eerste dames- en herenteams van de drie grootste clubs; BH&BC Breda, B.N.M.H.C. Zwart-Wit en B.H.V. Push, strijden deze dag tegen elkaar om de Volvo Stad Breda Cup.

HC Prinsenbeek en MHC Teteringen nemen geen deel aan de wedstrijden om de trofee, maar zijn zeker ook van harte uitgenodigd voor de rest van het programma.

Want naast de wedstrijden tussen de eerste teams, zal deze dag in het teken staan van jong én oud. Voor de jeugd en senioren van de vijf verenigingen worden gedurende de dag verschillende activiteiten georganiseerd.

Ter afsluiting is er na de laatste wedstrijd een gezellige borrel om na te praten over de hopelijk geslaagde dag, met daarna een afsluitend feest.

We zien jullie graag op 17 augustus!