Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Leverproblemen Osaka tenue

Nieuws afbeelding 19-9-2019
Beste leden van Push,

Op dit moment zijn er leverproblemen met het Push shirt in bepaalde maten.

OSAKA is zich ervan bewust dat dit niet ideaal is aan het begin van het hockey seizoen! Hockey Republic heeft tijdig alles besteld en ging er ook vanuit dat alles tijdig voorradig zou zijn. OSAKA zou voorraadhoudend zijn op het clubtenue, waardoor er uit voorraad geleverd zou kunnen worden. Helaas is dat in enkele maten nu dus toch niet het geval.

Mocht het zijn dat je inderdaad een maat wilt aanschaffen waarvan op dit moment geen voorraad is, kan je dit wel meteen bestellen. Hockey Republic noteert dan je gegevens en zal je bij binnenkomst van de shirts gelijk inlichten.
 
OSAKA verwacht alles weer te kunnen leveren tegen eind oktober/begin november.

Hockey Republic en Push staan in nauw contact en houden elkaar op de hoogte over de voortgang. Jullie zullen begrijpen dat Hockey Republic hier ook niet blij mee is en graag ziet dat ieder lid in het mooie wedstrijdtenue van OSAKA loopt!

Mede namens Hockey Republic onze welgemeende excuses!

Bestuur BHV Push