Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Het verzamelalbum keert terug

Nieuws afbeelding 25-10-2019 Weten jullie het nog? Vijf jaar geleden hebben we de krachten gebundeld met Jumbo Hoogkamer en fotograaf John Mooldijk, en een enorm leuk en succesvol foto-verzamelalbum van BHV Push uitgegeven.

Omdat Push dit jaar 85 jaar bestaat, gaan we dat nog een keer doen! Iedereen heeft intussen een mail gehad met tekst en uitleg. In het kort komt het hier op neer:

Heren 1, Dames 1, de jongste Jeugd en de D-jeugd teams komen met portretfoto's in het boek. Als je niet op de foto wil, dan kan je dat aangeven. Het is niet verplicht, en in verband met de AVG mag dat ook helemaal niet natuurlijk.
Deze teams kunnen ook sfeerfoto's aanleveren, als achtergrond bij de portretfoto's. Sfeerfoto's kunnen nu al ingestuurd worden, naar [email protected] (probeer goede kwaliteit in te sturen, en vermeld duidelijk in je mail om welk team het gaat!).

Alle andere jeugdteams komen met een teamfoto in het boek.

Binnenkort krijgen alle teams via hun coaches/managers te horen wie wanneer foto's moet laten maken. De eersten zijn dit weekend al aan de beurt, en anders in één van de twee weekenden daarna (zaterdagen).

Tot slot is het ook mogelijk om te adverteren in het fotoboek. Er zijn een aantal mogelijkheden, vaak in combinatie met reclame op de borden langs de velden. Heb je interesse, of ken je iemand die interesse heeft? Neem dan even contact op met de plaatjesboekcommissie!

Wij wensen iedereen alvast veel verzamelplezier!