Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Nieuws

Corona en contributie

31-3-2020
Nu er tot nader order niet gehockeyd kan worden, rijst bij sommigen de vraag of leden van Push hun contributie voor de tweede helft van het seizoen wellicht terug kunnen krijgen.
 
Push is een schitterende hockeyvereniging. Een vereniging die bestaat voor en door de leden, zoals alle hockeyverenigingen. De kosten die we als vereniging maken, dragen we met z'n allen. Zo zit sport in verenigingsverband nu eenmaal in elkaar. En dat onderscheidt een sport in verenigingsverband van -bijvoorbeeld- een sportschool. 

Veel kosten van de vereniging lopen door, ook als er niet gehockeyd wordt. Belastingen, verzekering, onderhoud, energie, een deel van de salarissen; het zijn kosten die niet stoppen als er niet gehockeyd wordt. Het zijn kosten die we als leden van Push met elkaar moeten blijven dragen.

Tegelijkertijd lopen de inkomsten terug. De horecaomzet valt weg en het is maar de vraag hoe sponsors uit deze bizarre tijd komen. Daarom heeft het bestuur besloten voor de continu├»teit van de vereniging en de hockeysport te kiezen. Er zal dan ook geen contributie worden terugbetaald. Hiermee volgt Push met volle overtuiging het beleid van de KNHB. 

Natuurlijk doet het bestuur er alles aan om de kosten zoveel mogelijk terug te dringen, in de verwachting dat we straks snel weer kunnen opstarten als de pandemie voorbij is. 

Laten we hopen dat we snel weer het veld op kunnen.

Namens het bestuur van BHV Push, 

Menno Woldhuis Voorzitter a.i.