Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Nieuws

Update Corona-maatregelen 2-4

2-4-2020
Beste (ouders van), leden en vrijwilligers,

Als gevolg van de persconferentie van 19.00uur op 31 maart 2020 en de gecommuniceerde richtlijnen van de overheid en het RIVM heeft de KNHB helaas moeten besluiten de wedstrijden in alle competities voor dit seizoen 2019-2020 wederom uit te stellen met een extra 3 weken van 6 april naar dinsdag 28 april 2020.
Dit betekent in de praktijk dat onze hockeycomplexen, inclusief clubhuizen, tot en met 28 april a.s. dicht zullen zijn.

Het betreden van onze velden is verboden en overtreding hiervan kan leiden tot boetes. Wij vragen iedereen om zoveel mogelijk thuis te blijven en verwijzen jullie graag naar het nog steeds van kracht zijnde nieuwsbericht van afgelopen 23 maart.

Wat betekent dit voor de 2019/2020 competitie?

De periode waarin de competities alsnog op het veld beslecht kunnen worden in dit hockeyseizoen is – in beschikbare wedstrijddagen gemeten – niet lang meer. De KNHB onderzoekt nu wat de mogelijkheden zijn om de competities wellicht op alternatieve manieren in mei/juni/juli af te ronden, dan wel andere alternatieve (competitie)formats voor een kortere periode op te zetten. Het doel is nog steeds om, wanneer de omstandigheden dat in de loop van mei zouden toelaten, het mogelijk te maken een aantal weken op de verenigingen te hockeyen.

We houden jullie hierover op de hoogte zodra wij meer weten voordat we de nieuwe datum van 28 april bereiken.

Op dit moment gaat het er echter vooral om er gezamenlijk voor te zorgen dat we de verspreiding van het coronavirus voorkomen en dat de mensen die zorg nodig hebben die zorg ook kunnen ontvangen. Werk daaraan mee door zoveel mogelijk thuis te blijven en zo min mogelijk sociale en sportieve contacten te leggen buiten je eigen directe familie.

Voor de volledige update van de KNHB van 31 maart 19.50 verwijzen we jullie naar deze link en de veelgestelde vragen.

Zoals gezegd, houden we de ontwikkelingen goed in de gaten en hebben we waar en wanneer nodig en mogelijk direct contact met de KNHB. Ook wij zien ernaar uit dit seizoen nog op en langs de velden van onze geliefde hockeysport te kunnen genieten.

Blijf in beweging, steun elkaar waar en wanneer nodig en houd de bekende 1,5m afstand van elkaar.

Met sportieve groet,

Bestuur BHV Push