Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

SportWays Kamp bij Push!

Nieuws afbeelding 22-6-2020 Wil jij trainen met Noor?

Ken jij Noor Omrani? Deze tophockeyster komt naar het dagkamp bij ons op de club, om jou alle ins en outs van het hockey te leren. Vraag haar alles over haar sportmentaliteit, geef haar een panna die ze nooit meer zal vergeten en leer haar allerbeste hockeymoves. Ken je Noor nog niet? Kom naar het dagkamp en leer haar kennen!

Noor staat elke week op het veld met Den Bosch Dames 1 en speelt voor Jong-Oranje. Deze aanvalster vindt keer op keer het goal met haar keiharde backhand.

Noor komt naar het hockeykamp van 17 t/m 19 augustus. Ben jij tussen de 5 en de 13 jaar oud? Meld je dan snel aan via deze link.

Te gek nieuws: we mogen weer lunchen op de club! Dat betekent dat iedereen die de hele dag naar het kamp komt, tussen de middag zijn buik rond kan eten met boterhammen met kaas, worst of chocoladepasta. Naast de lunchpauze is er 's ochtends en 's middags een limonadebreak inclusief gezonde snack. Zo heb jij altijd genoeg energie om lekker te trainen!