Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Nieuws

NIEUW: Sevens Hockey voor regio Breda-Tilburg!

Nieuws afbeelding 20-7-2020
Hallo (oud-)leden en andere geïnteresseerden!

Misschien heb je er al wel eens van gehoord: Sevens. Een dynamische hockeyvorm waarbij je, zoals de naam al aangeeft, speelt met zeven tegen zeven. Met je team speel je op één avond twee wedstrijden (drieluik) van elk 25 minuten. Er wordt gespeeld op een half veld en zonder keeper en scheidsrechters. 

Vanaf komend seizoen gaat ook BHV Push dit aanbieden. Er wordt een nieuwe competitie opgezet in de regio Breda-Tilburg, waarbij om de week op vrijdagavond op één van de deelnemende clubs gespeeld gaat worden. De eerste wedstrijden beginnen om 20.30 uur.

Omdat het Sevens in onze regio nog in de opstartfase zit kunnen we in een latere fase meer duidelijkheid geven op een aantal zaken, zoals exacte opzet competitie, wie tegen wie speelt en welk niveau het is. Het belangrijkste om te starten is jouw enthousiasme!

Kortom: heb je zin om gezellig met een club vrienden of vriendinnen je hockeystick (weer) op te pakken, meld je dan nu zelf of gelijk met een heel team aan! Dit kan door een mail te sturen naar [email protected] .

En mocht je mensen kennen die dit bericht mogelijk niet zien, maar wellicht wel heel veel zin hebben om Sevens te gaan spelen, laat ze dat even weten!

Om mee te kunnen doen aan Sevens dien je lid te zijn van BHV Push, de contributie zal in de buurt komen te liggen van een Trimhockeylidmaatschap. Je wordt dan ingeschreven bij de KNHB. Als oud-lid betaal je geen inschrijfkosten.