Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Scheidsrechters gezocht!

Nieuws afbeelding 8-9-2020 Beste allemaal,

elke week is het weer een enorme opgave om arbiters te vinden voor onze jeugdwedstrijden (bijna 50!) op zaterdag. De planning piept en kraakt wekelijks, maar we krijgen het elke week toch weer voor elkaar. Echter, de rek is er wel uit. We moeten te vaak een beroep doen op dezelfde mensen.

Vandaar dat we onze leden (en ouders!) dringend vragen om een scheidsrechtercursus te doen, en vooral: om af en toe eens een keer een wedstrijd te fluiten. Heb je al een scheidsrechterskaart en wil je helpen? Dan kan je ook contact opnemen en je opgeven!

De KNHB-cursus "Clubscheidsrechter" bestaat uit een theoretisch deel (online), een workshop (bij Push), en een examen. De kosten zijn uiteraard voor rekening van Push, de tijd en motivatie neem je zelf mee! Met een paar avonden zelfstudie kom je een heel eind. De eerstvolgende cursusdata zijn 30-9 en 7-10.

Wil je de club helpen? Geef je dan op voor de cursus! Stuur een email naar [email protected]

Let op: de A en B jeugd komen vanzelf aan de beurt, die hoeven niet te reageren op dit bericht.

Alvast ontzettend bedankt!

ArbitrageCie BHV Push
Maike Boele van Hensbroek-van IJzerloo