Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Nieuws

Bestuursmededeling COVID19

Nieuws afbeelding 10-9-2020
Beste (ouders van) leden en vrijwilligers,

We hebben veel gecommuniceerd de laatste weken over het Coronavirus en de maatregelen die we als club hebben moeten nemen. Die maatregelen zijn genomen voor de bescherming van onze bezoekers, onze club, onze leden en uiteindelijk ook van onze sport. Helaas moeten we vaststellen dat velen het lastig vinden de maatregelen na te leven.

Laten we nog eens stilstaan bij het hoe en waarom we besmetting door het - weer toenemende - COVID-19 virus onder controle willen en moeten houden. Besmetting met het virus is op zich niet fijn, sommigen worden behoorlijk ziek, anderen merken er minder van en er gaan nog steeds mensen aan dood. Stel je wordt besmet, op onze club of ergens anders. De consequenties zijn groot. In afwachting van de uitkomst van een test of in het geval van besmetting kunnen hele gezinnen niet naar school en/of werk, familie, opa’s en oma’s niet bezocht worden en teams kunnen trainingen en wedstrijden missen doordat er teamleden besmet zijn. Het leven stopt, net als een paar maanden geleden en je wordt weer beperkt tot jouw (thuis) bubble. Als je jong bent word je er misschien niet heel ziek van, maar je dwingt wel alle mensen om je heen zich te onttrekken aan het dagelijks leven. Bovendien kan ons complex worden gesloten als er meerdere besmettingen terug te herleiden zijn naar onze club.

Dat is dan ook de reden dat vele hockeyclubs in het hele land gecontroleerd worden door handhaving en er zijn al vele boetes uitgeschreven. Die boetes zijn hoog en moeten worden vermeden. We zijn afgelopen zondag al bezocht door BOA's, we hebben een officiële waarschuwing aan onze broek en…'they will be back!'.

Ons clubhuis personeel, vrijwilligers en bestuur hebben hun handen vol iedereen op de club continu te vragen om te gaan zitten, afstand te houden, registreren en dergelijke. Gelukkig volgen de meesten de aanwijzingen op, maar er zijn er ook die dit simpelweg vertikken.

Het bestuur heeft daarom geen andere keuze dan een ultimatum te stellen aan een ieder die het Push Park betreedt en zich in het clubhuis, op het terras of langs de velden begeeft: HOUD AFSTAND! Indien dit het komende weekend niet werkt, is onze enige optie de gehele sluiting van het clubhuis en het aantal toegestane bezoekers te minimaliseren.

We zullen de situatie na dit weekend evalueren. 

Dus mensen, laten we koesteren wat er al wel weer mag en kan en tegelijkertijd besmettingen tegengaan. We worden in de gaten gehouden en waarschuwingen en hoge boetes liggen op de loer.

Pak je verantwoordelijkheid en doe wat er wordt gevraagd. Corrigeer anderen die dat niet doen. Denk aan de catastrofale gevolgen indien we ons niet aan de regels houden; een dicht clubhuis, geen toeschouwers of erger nog, het stopzetten van de competitie.

Houd afstand tot elkaar, dat geeft ruimte voor hockey!

Bestuur BHV Push
#proudtobepush