Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Nieuws

Webinar: Pubers zijn leuk!

Nieuws afbeelding 21-9-2020

Op 1 oktober aanstaande wordt van 20.00 tot 21.00u een zeer interessante webinar ‘Pubers zijn leuk’ gegeven voor coaches, trainers en managers/ begeleiders. Ook ouders kunnen hier aan deelnemen, al is de webinar qua opzet meer gericht op de eerder genoemde doelgroep. Er kunnen maximaal 500 deelnemers live de webinar zien. Deelname is gratis.

Aanmelden kan via de link: https://groot-en-klein.webinargeek.com/pubers-zijn-leuk door te klikken op ‘Nu aanmelden’ kom je in het registratieformulier en ontvang je alle informatie per e-mail. Ook als je op 1 oktober niet in de gelegenheid bent om aan de webinar deel te nemen, dan is het advies je wel aan te melden zodat je naderhand de webinar alsnog kan zien. Nadat de webinar is geweest, kun je deze nog een maand lang terugkijken.

Inhoud

Een webinar over het omgaan met pubers op en om het hockeyveld. Wat schuilt er achter het dwarse en stoere gedrag van een puber, wat maakt de puberteit voor een kind zo lastig en vooral hoe ga je daar op het sportveld als coach/trainer nou wel en niet mee om? Wat moet je anders doen dan bij jongere kinderen? Hoe motiveer je een puber en welke benadering heeft de meeste kans van slagen? Een uur vol met herkenbare voorbeelden, humor, inzichten en praktische tips en adviezen.

Onderwerpen
  • De ontwikkeling van pubers: wat gebeurt er allemaal in het hoofd en lijf van een puber en welke gevolgen dit heeft voor het dagelijks leven en voor het kind? zelf (groei van de hersenen, hormonen, seksualiteit, groeispurt)
  • Het begeleiden van pubers en communiceren met pubers, wat werkt?
  • Motiveren van pubers in training en wedstrijd
Wie geeft dit webinar?

Dit webinar wordt gegeven door Tischa Neve, kinderpsycholoog en opvoedkundige (1970). Je kunt Tischa kennen van het tv-programma Schatjes, van Psychologie Magazine, Ouders van Nu of van een van haar boeken over opvoeden. 

In september 2006 is Tischa gestart met ‘Groot & Klein’. Van waaruit zij o.a. lezingen, workshops en opvoedondersteuning geeft aan ouders. Ze schrijft voor verschillende bladen en kranten, is regelmatig in de media te vinden en heeft inmiddels 5 (opvoed)boeken op haar naam staan. Tischa hockeyt zelf vanaf haar 8e en heeft in het verleden verschillende teams gecoacht en training gegeven. Voor de KNHB en NOCNSF sportbonden breed ontwikkelde zij inmiddels meerdere (online) programma’s voor trainers en coaches en ouders. Kijk voor meer informatie op de site voor meer informatie www.grootenklein.nl. 

Device

De webinar werkt ook vanaf je telefoon of tablet maar niet altijd even goed. Ons advies is dus om een computer/laptop te gebruiken om van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken.


Met vriendelijke groeten,

Jeugdcommissie breedtelijn
BHV Push