Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Nieuws

Corona: hoe zit het met het betalen van de contributie?

Nieuws afbeelding 30-10-2020
De coronaperiode is ook voor hockey een onzekere tijd. Omdat we nu nog niet kunnen zeggen hoe dit seizoen eruit komt te zien hanteren we vooralsnog de contributie zoals in een normaal seizoen.

Als je lid wordt van een club of vereniging, draag je met elkaar de kosten die worden gemaakt. In voor- en tegenspoed; dat is het uitgangspunt. Als lid rekenen we dan ook op dit principe van onderlinge solidariteit met Push en de hockeysport, en vertrouwen op elkaar dat we onze contributie blijven betalen. Ook wanneer er minder of anders gehockeyd kan worden.

Veel kosten lopen door of zijn zelfs hoger, ook al wordt er weinig of zelfs helemaal niet gehockeyd. En andere inkomsten lopen sterk terug, zoals de bar-inkomsten. En het is maar de vraag hoe lang het allemaal gaat duren.

Het bestuur is bezig om, binnen de grenzen van de regelgeving en adviezen van de overheid, voor zoveel mogelijk leden toch enige vorm van hockeyen mogelijk te maken. En dat die regels regelmatig wijzigen maakt dat geen eenvoudige klus. Gelukkig zijn er veel vrijwilligers die actief een steentje bijdragen.

Tegelijkertijd proberen we zoveel mogelijk de kosten te drukken en gebruik te maken van de mogelijkheid tot subsidie vanuit diezelfde overheid. Een doekje voor het financiƫle bloeden, maar toch zeer welkom.

Om Push voort te laten bestaan moeten de inkomsten de kosten dekken. De mate waarin we daarin slagen wordt tenminste twee maal per jaar met de leden besproken, in de Algemene Ledenvergadering (ALV). Dat zullen we blijven doen, ook als dat online moet. De ALV is ook de plaats en het moment waarop besloten wordt over het aanpassen van de contributie, zo is in de statuten bepaald. Het is dus niet aan het bestuur of individuele leden om buiten de ALV om te besluiten om de contributie aan te passen. Ook niet in deze corona-periode.

Laten we Push met zijn allen sterk houden en laat je horen in de ALV.

namens het bestuur van BHV Push,

Menno Woldhuis,
Voorzitter a.i.