Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Nieuws

Van semi naar water!

Nieuws afbeelding 19-2-2021 We kunnen al onze leden geweldig nieuws geven! 

Stichting Push de Heerbaan heeft aan Antea Sport uit Oosterhout de opdracht gegeven ons semi-veld (Craze) te vervangen naar een nieuw waterveld!

De werkzaamheden zullen op 29 maart starten en zullen, als alles mee zit 1 mei afgerond zijn. Hoe mooi zou het zijn als we eindelijk weer kunnen starten met de competitie dit ook nog samen zou kunnen vallen met de opening van het nieuwe veld! Wellicht wishful thinking, maar beetje hoop moeten we houden toch?

Tijdens deze periode zullen we het met een veld minder moeten doen. De co√∂rdinatoren zijn al druk bezig met het maken van een nieuwe planning. 

Er zal een werk ingang voor het bouwverkeer gemaakt worden via het hek op het parkeerterrein. Er zal daarom ook enige overlast kunnen zijn, maar het is natuurlijk voor een goed doel! 

We zullen jullie via de site, Facebook en Instagram op de hoogte houden van de ontwikkelingen tijdens de bouw.