Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Nieuws

Competitie voorbij, Push gaat door!

Nieuws afbeelding 28-4-2021

De KNHB heeft n.a.v. het door de overheid gepubliceerde "openingsplan" besloten alle competities van seizoen 2020-2021 te beƫindigen (met uitzondering van de Hoofdklasse Dames en Tulp Keukens Hoofdklasse Heren). Zie ook de bestuursmededeling per mail.

Het reglement voor promoties, degradaties en niet-uitgespeelde competities vind je hier.

Push ondersteunt de initiatieven van de KNHB voor regionale competities. Als Push zijn we samen met de 4 andere clubs in Breda en omgeving een Breda-competitie aan het organiseren. De plannen liggen klaar, de puntjes worden op de i gezet. Zodra de toestemming is verleend kunnen we van start! Hopelijk zelfs zonder leeftijdrestricties. 

Kortom, Push gaat door! Voorlopig door te trainen en oefenwedstrijden te spelen. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen in het Bredase. Blijf gezond en hopelijk tot snel op de velden! 

Bestuur BHV Push
#proudtobepush