Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Nieuws

SPONSOR in het spotlicht: Van Loon

Nieuws afbeelding 27-9-2021


Het seizoen is begonnen. Een seizoen waarin we ook rond sponsoring niet stil zitten. We zullen de komende weken een aantal sponsoren aan jullie voorstellen.

Het is jullie vast niet ontgaan; veld 2 is volledig vernieuwd en is nu een 100% waterveld. Ook nieuw aan het veld is de sponsor ervan. We zijn enorm blij vanaf dit jaar Van Loon als sponsor van veld 2 te mogen verwelkomen. Welkom Marcel van Loon en André Meijvis, welkom Van Loon!


Marcel: "Bij Van Loon ben je op het goede adres voor je verzekeringen, pensioen én hypotheken. Vanuit ons kantoor in Breda helpt ons team je met goed advies en de best mogelijke oplossing. We regelen alles tot in de puntjes voor je. Wij zetten daarbij graag dat éxtra stapje en laat dat nu prima bij Push passen! Als trotse sponsor staan we uiteraard ook met onze hulp en advies voor de leden klaar. Alle Pushleden bieden wij bijvoorbeeld een gratis onafhankelijke hypotheekcheck en wanneer zij bij ons een hypotheek afsluiten, ontvangt de club van ons een bonus € 250,00. Op die manier krijgen zij de best passende hypotheek en Push een extra beloning. En ook dát regelen we tot in de puntjes!”

(Foto: Bart Groenewegen)