Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Bestuursmededeling: We gaan weer (bijna) beginnen!

25-1-2022

We gaan weer (bijna) beginnen!

Beste (ouders van) leden,

 

De kop van het nieuwe jaar is er zo eind januari onderhand wel af. Nog even en we kunnen letterlijk het veld weer op. Vanaf komende week is PushPark weer open! Eerst om weer te gaan trainen en vanaf begin maart begint ook weer de veldcompetitie.

 

We gaan dan allemaal weer met volle moed en zin verder waar we eind november/begin december waren gebleven. Vlak voor de Kerstvakantie hebben we in de Algemene Ledenvergadering (ALV) uitgebreid stilgestaan op welk punt dat ook alweer was. Qua sportieve ontwikkelingen op en langs de velden, maar zeker ook qua ontwikkelingen van en binnen de club. Die ontwikkelingen zijn er best veel, zoals we tijdens de ALV ook aan de deelnemers ervan hebben gepresenteerd.

 

Was je daar niet bij en ben je toch benieuwd? Niet getreurd, we hebben de onderwerpen bij elkaar gezet zodat je in één oogopslag kunt zien wat zoal de topics waren en nog steeds zijn voor Push. Dus ook voor jou/jullie! Wil je daar t√≥ch net iets meer van weten, ga dan naar je Mijn Push-omgeving en log in. Dan kun je een samenvatting van de tijdens de ALV vertoonde presentaties nalezen.

 

 

 

Heb je na het bekijken van de samenvatting van de ALV presentaties nog vragen, laat het ons weten. Dat kan via [email protected] , dan komt je vraag zeker terecht bij het bestuurslid dat je daarover bij kan praten.

 

Alvast veel plezier weer met trainen en natuurlijk zien we jullie graag snel weer live bij Push!

Bestuur BHV Push

Menno, Dolf, Berith, Frank, Wikke en Casper

#proudtobepush