Nieuwsbericht
backdrop_nw_1.png backdrop_nw_10.png backdrop_nw_11.png backdrop_nw_12.png backdrop_nw_13.png backdrop_nw_14.png backdrop_nw_15.png backdrop_nw_16.png backdrop_nw_17.png backdrop_nw_18.png backdrop_nw_2.png backdrop_nw_3.png
 
Algemeen

Voorlopige teamindelingen jongste jeugd seizoen 2022-2023

Nieuws afbeelding 20-6-2022
Beste ouders en verzorgers van de Jongste Jeugd (Push K&S, 3-tallen, 6-tallen en 8-tallen),

De teamindeling is nu zichtbaar op de website (onder "Club - Documenten - Teamindelingen")  als u met het lidnummer van uw zoon/uw dochter inlogt met het bijbehorende wachtwoord. Zie eventueel dit document indien u uw wachtwoord niet weet.
 
• Bezwaren en of vragen over de voorlopige teamindeling (3-,6- en 8-tallen) graag zo spoedig mogelijk (t/m 27 juni) met een lieve gemotiveerde mail naar [email protected] en in cc. [email protected] en [email protected].

• Wilt u een mail sturen naar de coach/contactpersoon van het team van uw zoon/dochter. De coach/contactpersoon kan dan een ouder app groep maken en u van de nodige informatie voorzien over de trainingen, oefenwedstrijden, aanvang seizoen etc.

• Op zaterdag 9 juli wordt er een oefenwedstrijd georganiseerd in het nieuwe team voor de 6- en 8- tallen (E Jeugd). De keepersuitrusting moet volgens schema op 9 juli worden opgehaald door de coach. (Schema volgt nog).

• Wij proberen nog 1x te trainen met de nieuwe teams. Dag en tijdstip wordt via de ouder app van het nieuwe team gecommuniceerd.  (liefst woensdag 13 juli) 

• De planning van de trainingen voor volgend jaar, kunt u vinden op de website van Push bij de tegel "veldbezetting”. (Half juli) Later is alles zichtbaar in de Push app. Installeer de app alvast op uw telefoon.

Wij wensen jullie een hele fijne zonnige zomervakantie en tot zaterdag 3 september op de oefenwedstrijdjes 3-, 6- en 8-tallen.

Met vriendelijke groeten,
De Jongste Jeugd Commissie BHV Push