Push Business Club
Images_Header1.png Images_Header10.png Images_Header11.png Images_Header12.png Images_Header13.png Images_Header14.png Images_Header15.png Images_Header16.png Images_Header17.png Images_Header19.png Images_Header20.png Images_Header21.png Images_Header22.png Images_Header23.png Images_Header24.png Images_Header25.png Images_Header26.png Images_Header27.png Images_Header31.png Images_Header34.png Images_Header35.png Images_Header36.png Images_Header4.png Images_Header6.png
 

Push Business Club

Op 1 september 2000 is de Push Business Club met haar eerste 10 leden van start gegaan. Van begin af aan mogen we stellen dat deze businessclub een groot succes is. Dit wordt bereikt door een enthousiast en ambitieus bestuur dat vanaf begin af aan de doelstellingen voor de betrokken partijen, de leden van de Push Business Club en de Bredase Hockey Vereniging Push hoog in het vaandel heeft staan.

Het bestuur van de Push Business Club bestaat uit:

Toon Ligtenberg (voorzitter)
Sjoerd Tilman
Hanneke Theuws
Marcel Nederveen
Chantal Hermes

Wat is Push Business Club
De inkomsten uit contributie van de leden van de PBC leveren een belangrijke, financiële bijdrage aan het kunnen spelen van tophockey binnen de Bredase Hockey vereniging Push. Tegelijkertijd hebben de meer dan 80 leden tijdens de zeer druk bezochte, originele en zeer gezellige bijeenkomsten prima kansen tot het benutten van de zakelijke contacten. De Push Business Club organiseert jaarlijks 4 tot 6 netwerkbijeenkomsten op diverse locaties. Tevens geven zij het ‘smoelenboek’ uit met daarin alle bedrijfsgegevens van de PBC-leden. Dit handige naslagwerk is tegelijkertijd de mogelijkheid tot het opstarten van een zakelijk traject. Tenslotte streeft de PBC haar twee doelen na.

Contactgegevens Push Business Club